Bezienswaardigheden Engeland

Bezienswaardigheden Engeland: Dé must sees

Bezienswaardigheden Engeland: wat zijn nu de mooiste én leukste plekjes van Engeland die je niet mag missen tijdens je vakantie? Wij hebben de leukste bezienswaardigheden van Engeland voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij heerlijk genieten van de vakantie naar Engeland!

Bus tour door het centrum van Londen

Wanneer je de hoofdstad van Engeland: Londen bezoekt, raden we je zeker aan om een bus tour door het centrum van Londen te doen! Op deze manier zie je namelijk de leukste en bekendste bezienswaardigheden van de stad. Zo kom je langs Buckingham Palace en de Tower of Londen. Bijkomend voordeel: je kan gewoon de hele reis blijven zitten. Geen blaren op je voeten dus aan het eind van de dag, hoe ideaal is dat?!

Windsor Castle

Iets verder naar het zuidwesten vanaf Londen ligt Windsor Castle. Dit is één van de kastelen en paleizen van de Britse Koninklijke Familie. Dit kasteel is open voor rondleidingen, dus we raden je ook zeker aan om er een te volgen! Zo waan je je een dag als een échte royal! Het leuke aan dit kasteel is dat het nog steeds gebruikt wordt door de royals voor belangrijke ontvangsten en plechtigheden. De kans bestaat dus dat je een glimp van ze opvangt tijdens je stedentrip naar Engeland!

Bath

Wie van cultuur, sfeer en schoonheid houdt is zeker op zijn plek in de prachtige stad Bath. Dit prachtige Engelse stadje zou je bijna verwarren voor een filmdecor. De prachtige natuur, de historische architectuur en de schattige bruggetjes lijken dan ook bijna te mooi om waar te zijn! Wanneer je in Bath bent, raden we je ook zeker aan om even een bezoekje te brengen aan de Bath Abbey. Dit is een prachtige imposante kerk in het midden van Bath.

De kust van Dover

Wie per boot naar Londen afreist, ziet hem al tevoorschijn komen wanneer de boot het vasteland van Engeland nadert: de prachtige kustlijn van Dover. Deze kustlijn bestaat uit hoge kliffen, die duizenden jaren geleden zijn ontstaan door de brute kracht van de zee. Dover is daarom ook zeker meer dan een doorreisstadje. Natuurliefhebbers zullen zich hier helemaal thuis voelen!

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!