Autoverhuur in Engeland

Over het algemeen is autoverhuur in Engeland erg goed geregeld. Vanaf elk vliegveld of groot treinstation is er wel ergens een balie waar je terecht kan voor een huurauto. Taxi’s zijn vrij duur, en lang niet iedereen heeft zin om zich bekend te maken met het openbaar vervoer. Voor deze mensen is autohuur de beste optie.
Autorijden in Engeland

Als je van plan was alleen in Londen te blijven, dan heb je geen huurauto nodig. Voor de rest van Engeland is autoverhuur echter wel handig. Steden en dorpen kunnen soms ver uit elkaar liggen. Ook kun je met een huurauto rustig genieten van de mooie Engelse landschappen. Het Engelse wegennet is van goede kwaliteit, en over het algemeen zeer overzichtelijk en veilig. Vergeet alleen niet aan de linkerkant van de weg te rijden!

Huurauto vooraf bespreken

Autoverhuur in Engeland is erg populair, waardoor je vooral in de drukkere periodes misschien lastiger aan een geschikte huurauto kan komen. Om dit te voorkomen, is het slim om vooraf een huurauto te reserveren. Op deze manier weet je zeker dat er in Engeland eentje voor je klaarstaat. Ook is het altijd mogelijk om in bijvoorbeeld Londen je auto op te halen, en deze in een andere stad weer af te leveren.

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!