Voetbalvakantie Engeland

Voor de echte voetballiefhebber is een voetbalvakantie naar Engeland de ideale uitkomst. Maak de Premier League of de net zo leuke lagere divisies van dichtbij mee! Verschillende reisaanbieders hebben de beste voetbalvakantie arrangementen voor je klaarliggen. Zij boeken voor jou in één klap je vlucht, hotel én wedstrijdticket!
Op voetbal- én stedentrip naar Engeland!

Je brengt tijdens zo’n voetbalreis natuurlijk niet ál je tijd door in het stadion. Voor of na de wedstrijd is er genoeg te doen en te zien in de stad van de club. Het is simpel om van je voetbalvakantie een stedentrip te maken: ga overdag voor een rondje langs de bezienswaardigheden, en duik ‘s avonds een gezellige pub in!

Goedkoop scoren

Er zijn verschillende organisaties die zich hebben gespecialiseerd in voetbalvakanties naar Engeland. Doordat alle kosten vooraf bepaald kunnen worden, weet je precies waar je aan toe bent. Ga dus vooral niet op de bonnefooi, maar plan alles lekker rustig vooraf. Wil je je voetbalreis naar Engeland liever zelf regelen? Dat kan! Het kost iets meer tijd, maar je bespaart er wel geld mee!

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!