Stedentrip Londen

Stedentrip Londen: Een van de steden de je gezien moet hebben! Londen biedt namelijk een fantastische cultuur, veel bezienswaardigheden en is ontzettend toegankelijk! De eigenzinnigheid en het culturele karakter van Engeland is overal in Londen terug te vinden! Zo zie je overal de beroemde rode dubbeldekkers, de bekende zwarte taxi’s, de vele pubs tekenen het straatbeeld en er wordt links gereden in deze stad! Londen is, naast de hoofdstad van Engeland, een van de meest machtige hoofdsteden ter wereld. Londen behoort samen met steden als Parijs, Singapore, Tokyo en New York tot de zogenaamde Alfa-wereldsteden. Het is dus een echte wereldstad waar ontzetten veel te doen is!

Boek jouw welverdiende stedentrip Londen!

Goedkope stedentrip Londen

Een stedentrip naar Londen wordt vaak gecombineerd met een hotel of hostel en hoeft dus niet duur te zijn. Net als dat je de hotels in Engeland kan vergelijken, is het ook mogelijk om je stedentrip uit te kiezen. Plan voorzichtig, zodat je zeker weet dat het niet nóg goedkoper kan!

Te doen tijdens je stendetrip Londen

Een stedentrip naar Londen biedt voor ieder wat wils. Het is namelijk een bruisende, toegankelijke, charmante en culturele stad met veel verschillende bezienswaardigheden.

Wie van musicals, toneel of  een andere vorm van theater houdt is in Londen aan het goede adres! Londen is namelijk een echte theater stad! In de wijk West End zijn beroemde musicals te vinden zoals Mamma Mia! en The Lion King, maar er zijn ook genoeg kleinere zalen met authentiekere shows te vinden. Meer een film liefhebber? Londen is de plek waar alles begon voor Harry Potter. Voor Harry Potter fans is het dan ook zeker aan te raden om een van de excursies rondom dit beroemde verhaal te ondernemen, zoals een tour of een boottocht.

Londen heeft een aantal beroemde bezienswaardigheden die gezien moet hebben! Denk hierbij bijvoorbeeld aan the Palace of Wesminister, the Big Ben, the Londen Eye, Buckingham palace en the Tower Bridge. Een efficiënte manier om alle bezienswaardigheden te bezoeken is door middel van een stadstour in een van de rode dubbeldekkers.

Wil je tijdens je citytrip naar Londen liever goed shoppen? Dat komt zeker goed! Londen is namelijk een van de meest toonaangevende modesteden! De meest vooraanstaande winkelstraten zijn Oxford Street, Regent Street en Bond Street.  Naast deze straten zijn ook het prestigieuze Harrods en speelgoedparadijs Hamleys zeker een bezoekje waard. Harrods is is een wereldberoemd chique warenhuis in Londen en Hamleys is de grootste speelgoedwinkel ter wereld!

Ook ‘s avonds hoef je je niet te vervelen tijdens je stedentrip Londen. Londen heeft namelijk een enorm breed aanbod aan gezellige cafeetjes en restaurants waar je ‘s avonds kan genieten. Na het eten kun je direct door naar een van de vele pubs, bars en clubs. Vooral Soho en Shoreditch zijn populaire gebieden om het bruisende nachtleven van Londen mee te maken.

Ontdek het prachtige Londen!

Nog meer vakantie? Vakantieshop.nl, jouw online reisgids!