Golfvakantie Engeland

Voor wie van golfen houdt is een golfvakantie in Engeland de ultieme reis.  De golfbanen zijn in Engeland niet alleen van topkwaliteit, maar hebben qua ligging ook enorm veel moois te bieden. De uitgestrekte Engelse landschappen lijken soms wel gemaakt voor de golfsport! Vooral beroemde golfbanen als Cape Cornwall, Thurlestone of Dawlish Warren zijn erg in trek bij de liefhebbers.
Golfbanen

Voor een aangename golfvakantie in Engeland kun je terecht bij een van de vele luxe golfaccomodaties, die over het hele land verspreid liggen. Dorset, een populaire golfbestemming, heeft bijvoorbeeld wel 40 verschillende banen! Ook de Royal Blackheath golfbaan, de oudste van de wereld, is een bezoekje waard. Je kan eigenlijk overal in het land wel een balletje slaan: er zijn banen te vinden langs de kust, in de grote steden, en tussen de glooiende Engelse heuvels.

Goedkope golfvakantie

De golfbanen in Engeland verschillen heel erg van elkaar wat betreft luxes en budgetten. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hoeft een golfvakantie helemaal niet duur te zijn. Er zijn meer dan 100 banen in Engeland, dus er zit er gegarandeerd een aantal bij die in jouw budget passen! Check snel of er een mooie golfvakantie deal voor je beschikbaar is!

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!