Een geweldige citytrip naar Birmingham

Een verrassende kant van Engeland

Een Birmingham citytrip is iets wat je in je leven moet hebben gedaan! Birmingham behoort tot een van de grootste steden van Engeland. Deze Britse stad heeft een rijk industrieverleden. Dit is, onder de kijkers van de Netflix-serie Peaky Blinders, wel bekend. Sinds die tijd heeft Birmingham zich in een rap tempo ontwikkeld. Zo is Birmingham een zeer vooraanstaande  stad op het gebied van architectuur en cultuur! Birmingham is dan ook een uitermate geschikte stad voor een citytrip!

Citytrip Birmingham

Wil jij op stedentrip naar Engeland? Dan is Birmingham zeker een geschikte bestemming! Een Birmingham Citytrip neemt je mee in een bruisende, moderne, charmante en culturele stad. Een citytrip naar Birmingham biedt dan ook voor ieder wat wils. Zo kunnen museumliefhebbers hun hart ophalen in één van de vele musea van Birmingham. Voor kunstliefhebbers is het aan te raden om Birmingham te bezoeken tijdens een van de bijzondere festivals van de stad. De foodies onder ons zullen zich ook zeker niet vervelen! Birmingham heeft namelijk een enorm breed aanbod aan gezellige cafeetjes en restaurants. Wie van uitgaan houdt, is ook zeker op zijn plek in deze Britse stad. Birmingham heeft namelijk een bruisend nachtleven. Zo vind je er pubs, bars, clubs en exclusieve lounges.

Winkelen in Birmingham

Wil je tijdens je citytrip naar Birmingham liever de hele dag winkelen? Dat komt zeker goed! Birmingham werd afgelopen jaar zelfs uitgeroepen tot de winkelhoofdstad. Dit heeft de Engelse stad vooral te danken aan haar leuke boetiekjes en enorme winkelcentra. Een hoogtepunt voor de shopfanaten is de Bullring: een gigantisch architectonisch gebouw waarin een al even groot winkelcentrum gevestigd is  Na je shopping trip kan je genieten van een wijntje of een Engels biertje in een van de vele cafeetjes van de stad.

Birmingham Citytrip

Citytrip naar Birmingham?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!