Ferry naar Engeland

Wie naar Engeland reist kan er voor kiezen om de overtocht naar Engeland per boot te maken. Je kan met zo’n reis starten in IJmuiden, Rotterdam, Calais of Zeebrugge. Het aan land komen met de boot kan op ontzettend veel plaatsen in Engeland. Als je aan land gaat in bijvoorbeeld Dover, ben je binnen 2 uur met de trein in Londen!
Boten naar Engeland

Voor wie in het zuiden van Nederland woont is het verstandig om de overtocht naar Engeland te starten vanuit Zeebrugge. Deze boot vertrekt elke avond om 19.00 uur en gaat naar Hull. Het voordeel van deze ferry overtocht naar Engeland is dat je gratis je fiets mee mag nemen! Vanaf het Centraal Station van Brugge kost het zo’n 4 euro om naar Zeebrugge te gaan.
Voor wie wat noordelijker in Engeland uit wil komen kan vanuit IJmuiden de boot pakken. Je meert dan aan in Newcastle, de meest noordelijke haven van het land.

Overtocht naar Engeland

Voor wie het liefst ’s nachts de overtocht per boot naar Engeland wil maken is de ferry Hull-Rotterdam erg comfortabel. Deze boot vertrekt namelijk alleen maar ’s nachts. Ontspan tijdens een diner, kijk een filmpje of ga lekker slapen en wordt volledig uitgerust wakker in Engeland. Bovendien mag op deze rit de caravan én de fiets in het weekend gratis mee!
Deze boot naar Engeland is relatief vrij goedkoop. Voor een enkele reis moet je rekenen (inclusief auto) op zo’n 69 euro per persoon.

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!