Van Nederland naar Engeland

Er zijn verschillende manieren om van Nederland naar Engeland te komen en weer terug. Al deze manieren hebben hun eigen voor- en nadelen en het is daarom slim om te kijken welke vorm van vervoer tussen Nederland en Engeland het beste bij jou past. Zo kun je natuurlijk vliegen naar Engeland, maar ook over- of onder het kanaal door per boot, auto of trein is een optie!
Met het vliegtuig naar Engeland

De meest gebruikte vorm van vervoer tussen Nederland en Engeland is het vliegtuig. Vliegen is snel en praktisch en is tegenwoordig spotgoedkoop. In de meeste gevallen kun je al voor een paar tientjes een vliegticket naar Engeland bestellen. Natuurlijk zijn er mensen die liever niet vliegen als het niet nodig is. Voor hen bestaan er genoeg andere verbindingen tussen Nederland en Engeland.

Door de Eurotunnel

Een andere verbinding tussen Nederland en Engeland gaat niet door de lucht, maar onder het Kanaal door. Iets specifieker: door de Eurotunnel. De trein die door de tunnel rijdt vervoert naast mensen ook auto’s en zelfs bussen. Dit zal veel mensen aanspreken die liever niet vliegen, maar natuurlijk is het ook handig om je eigen auto bij je te hebben in Engeland. Bedenk hierbij wel dat er in Engeland links gereden wordt.

Stedentrip naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!