Vliegen naar Engeland

Vliegen naar Engeland is verreweg de populairste manier om van Nederland naar Engeland te reizen. Wanneer je ook wilt vertrekken en met welke vliegmaatschappij je ook wilt reizen, er gaan dagelijks zó veel vluchten naar Engeland dat er sowieso een goede deal bij zit. Wie op tijd boekt, hoeft tegenwoordig niet meer dan een paar tientjes neer te tellen voor een vliegticket naar Engeland. De goedkoopste vliegtickets naar Engeland vind je hier!

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Prijzen Vliegtickets Engeland

Kijk bij het boeken van een vliegticket naar Engeland of naar bijvoorbeeld Londen Heathrow of Londen Stansted goed naar de prijzen en de verschillende vertrekpunten. Per luchtvaartmaatschappij kunnen deze verschillen. Vanuit Dusseldorf-Weeze (NRN) kun je direct vliegen met Airberlin, EasyJet en British Airways. Vanaf Schiphol met EasyJet, KLM of British Airways. Transavia vliegt vanaf Rotterdam naar Londen met KLM.

Rondom Londen zijn er veel vliegvelden, vanaf alle vliegvelden is er openbaar vervoer dat u naar het centrum van Londen kan brengen. Er rijden Bussen, treinen, metro’s en taxi’s. Kijk bij taxi’s goed uit voor oplichters die je teveel laten betalen. Het openbaar vervoer is in vrijwel alle gevallen de goedkoopste keuze.

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!