De hotels

in de Azoren

Vliegen naar Engeland

Vliegen naar Engeland is verreweg de populairste manier om van Nederland naar Engeland te reizen. Wanneer je ook wilt vertrekken en met welke vliegmaatschappij je ook wilt reizen, er zijn altijd wel vliegtickets naar Engeland beschikbaar die aansluiten op jouw wensen. Wie op tijd boekt, hoeft tegenwoordig niet meer dan een paar tientjes neer te tellen voor een vliegticket naar Engeland. De goedkoopste vliegtickets naar Engeland vind je hier!

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Prijzen

Kijk bij het boeken van een vliegticket naar Engeland of naar bijvoorbeeld Londen Heathrow of Londen Stansted goed naar de prijzen en de verschillende vertrekpunten. Per luchtvaartmaatschappij kunnen deze verschillen. Vanuit Dusseldorf-Weeze (NRN) kun je direct vliegen met Airberlin, EasyJet en British Airways. Vanaf Schiphol met EasyJet, KLM of British Airways. Transavia vliegt vanaf Rotterdam naar Londen met KLM.

Rondom Londen zijn er veel vliegvelden, vanaf alle vliegvelden is er openbaar vervoer dat u naar het centrum van Londen kan brengen. Er rijden Bussen, treinen, metro’s en taxi’s. Kijk bij taxi’s goed uit voor oplichters die je teveel laten betalen. Het openbaar vervoer is in vrijwel alle gevallen de goedkoopste keuze.