Stedentrip Engeland

Er gaan jaarlijks ontzettend veel mensen op vakantie naar Engeland. De overgrote meerderheid hiervan gaat op stedentrip. Logischerwijs gaan de meeste van deze stedentrips naar Londen, maar steden als bijvoorbeeld Liverpool, Manchester, York of Birmingham zijn ook mooie bestemmingen!

Boek jouw welverdiende stedentrip!

Goedkope stedentrip Engeland

Een stedentrip naar Engeland wordt vaak gecombineerd met een hotel of hostel en hoeft dus niet duur te zijn. Net als dat je de hotels in Engeland kan vergelijken, is het ook heel simpel om de beste deal voor je stedentrip te vinden. Vliegtickets naar Londen zijn meestal het goedkoopst, maar je kan natuurlijk ook voor het gemak op steden als Manchester of Birmingham vliegen.

Engeland is meer dan Londen!

Van de vele grote steden die Engeland rijk is, staat Londen toch wel bovenaan als het gaat om een citytrip. Dat is ook niet zo vreemd, want met een oppervlakte die ongeveer gelijk is aan de provincie Utrecht, kan een stedentrip naar Londen net zo veelzijdig als een vakantie naar bijvoorbeeld Parijs. Het is een stad die je gezien móet hebben.

Ben je op zoek naar het échte Engelse gevoel, maar zit je niet op de drukte van Londen te wachten? Of ben je al vaak genoeg in Londen geweest, en zoek je een keer iets anders? Dan raden we je aan op stedentrip naar één van de andere mooie Engelse steden te gaan. Elke stad heeft wel iets unieks te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het moderne centrum van Birmingham? Mooie architectuur, én veel mogelijkheden om lekker te shoppen! Of het eeuwenoude York: kasteelmuren, kronkelende straatjes, gezellige pubs – wat wil je nog meer?

Universiteitsstad Oxford is ook absoluut een bezoek waard. Authentiek, studentikoos en héél cultureel verantwoord! Of ga je toch voor Newcastle? Hip, ontzettend gezellig, en bekend om z’n legendarische nachtleven!

Stedentrip geboekt? Vind hier de leukste tours!