Per trein naar Engeland

Ga met de trein naar Engeland en laat je verassen door deze comfortabele en zorgeloze manier van reizen. Wie met de trein naar Engeland gaat hoeft alleen maar in- en uit te stappen. De rest (inclusief eten en drinken) wordt voor je geregeld! Het kan soms wat duurder uitvallen dan het vliegtuig, maar is gegarandeerd een ontspannen optie, vooral voor mensen met vliegangst. Bovendien ben je met de trein naar Engeland al binnen een aantal uur midden in het centrum van Londen!
Comfortabel reizen

Wie met de trein naar Engeland reist kan er voor kiezen om het allemaal wat luxer aan te pakken. Zo kun je onderweg bijvoorbeeld genieten van een 3-gangen diner. De treinen naar Engeland vertrekken vanuit Amsterdam, maar je kan ook instappen vanaf bijvoorbeeld Dusseldorf of Brussel als dat dichterbij is. Vanaf Brussel ben je al binnen twee uur in Londen!

Goedkoop met de trein

Er zijn ontzettend veel online aanbieders van treinreizen naar Engeland, zoals bijvoorbeeld NS HiSpeed. Je kan je treinreis zo luxe, en dus ook zo duur, maken als je zelf wilt. Probeer te profiteren van de tientallen aanbieders die elkaar uit de markt proberen te prijzen. Er is altijd wel een goedkopere ticket te vinden! Wie bespaart op zijn reis, zal ook meer geld overhebben om bijvoorbeeld lekker te shoppen in Londen! Met de trein is een dagtripje naar de hoofdstad van Engeland goed te doen, je stapt namelijk midden in het centrum van Londen uit. Je tas of bagage heb je gewoon bij je in de coupé, dus hoef je na aankomst ook niet meer te wachten.

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!