Busvakantie Engeland

Met een busvakantie naar Engeland reizen kan je een hoop kosten besparen! Veel busreizen gaan natuurlijk naar Londen, maar veel andere bestemmingen zijn ook absoluut de moeite waard. Laat je langs wereldsteden, dorpjes, natuur en cultuur voeren – veel zien voor weinig!
Goedkope busreis naar Engeland

Een busreis naar Engeland zal jou en je portemonnee gegarandeerd goed doen. Stap in, en ga lekker onderuit zitten – de buschauffeur knapt het ‘vuile’ werk wel op! Je zit gemiddeld tien uur in de bus voor je je bestemming bereikt. Genoeg tijd om alvast goed te beslissen welke bezienswaardigheden je wil bezoeken! We raden je wel aan om rekening te houden met de reistijd. Zorg dat je goed uitgerust aan je busreis begint. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet in slaap weet te komen tijdens je busreis, en met rode oogjes op je bestemming aankomt. Dat zou zonde zijn! De meeste (nacht)bussen zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien, en er is over het algemeen meer dan genoeg beenruimte.

Met de bus naar Londen

Hoofdstad Londen is de perfecte bestemming voor een busvakantie. Doordat je met een busreis voordelig uit bent hou je meer geld over om deze wereldstad optimaal te ontdekken. Bekijk de Londense bezienswaardigheden, wandel langs de Theems, zet je horloge gelijk met de Big Ben en ‘shop till you drop’, want Londen heeft ontelbaar veel mooie winkels!

Ben je al een keer in Londen geweest? Je kan ook met de bus naar Birmingham of bijvoorbeeld York: net zo leuk als Londen, maar iets minder druk!

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!