Autovakantie Engeland

Hoewel sommige vakantiegangers het fijner vinden, hoef je natuurlijk niet met de bus of het vliegtuig naar Engeland – je kan ook gewoon zelf de auto pakken! Zo’n autovakantie naar Engeland kan heel handig zijn voor mensen die liever niet aan bepaalde tijden en locaties vast willen zitten. Met je eigen auto bepaal je helemaal zelf hoe je je vakantie indeelt: wanneer je vertrekt, wanneer je stopt en wanneer je weer naar huis gaat. Bovendien kan je met de auto ook lekker kamperen op het Engelse platteland!
Kamperen in Engeland

Wie met de auto naar Engeland gaat heeft ook de mogelijkheid  door de vaak overgeslagen Engelse natuur te trekken. Wist je namelijk dat er achter die beroemde Engelse steden ook prachtige landschappen liggen die door de gemiddelde toerist niet gezien worden? Met je auto binnen handbereik is het zeker de moeite waard er gewoon eens op uit te rijden. Hoe lekker is het om aan de drukte van de stad te ontsnappen, en kilometers lang alleen bossen, heuvels en schapen tegen te komen?

Echte liefhebbers nemen een tent of caravan mee, en gaan lekker kamperen op het Engelse platteland. Er zijn genoeg boerderij- of natuurcampings om uit te kiezen!

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!