Vakantie Engeland

Een vakantie naar Engeland is voor iedereen anders. Het land leent zich perfect voor een breed aanbod aan verschillende soorten vakanties. De stedentrip naar Engeland staat bij veel mensen bovenaan, vaak gecombineerd met een leuke voetbalvakantie. Natuurliefhebbers kunnen in Engeland ook hun ei kwijt: we raden iedereen die van uitgestrekte heuvellandschappen, oude bossen en groene velden houdt aan om eens te gaan kamperen op het mooie Engelse platteland.

De keus is aan jou! Via Engeland.nl vind je de perfecte vakantie naar dit prachtige land.
Boek jouw welverdiende vakantie!

Hoe ga jij vakantie vieren?

Met de auto of bus naar Engeland

Hoewel veel mensen vliegen naar Engeland zijn er natuurlijk ook andere manieren om naar Engeland te reizen. Goede alternatieven zijn bijvoorbeeld om de auto te pakken, of om op de trein te stappen. In beide gevallen ga je onder het Kanaal door. Vooral voor vakantiegangers die gehecht zijn aan hun bewegingsvrijheid is het fijn om je auto dáár te hebben. Let wel op: je moet natuurlijk links kunnen rijden!

Bekijk de voordeligste stedentrips!

Voetbal- en golfvakantie

Er zijn ook genoeg mogelijkheden om je vakantie naar Engeland een sportief tintje te geven. Zo is er de voetbalreis naar Engeland: je betaalt één prijs voor je vliegticket, hotel én wedstrijdticket. Engeland is de bakermat van het voetbal – het wemelt er van de topclubs. Londen alleen telt bijvoorbeeld al dertien voetbalclubs!

Een golfvakantie naar Engeland werkt in principe hetzelfde als een voetbalvakantie. Bij een golfvakantie mag je echter lekker zelf een balletje slaan!