• Golfvakantie Engeland


  Golfreizen.nu

  Golfreizen.nu is gespecialiseerd in vakanties en reizen waar golf een onderdeel van de reis is. Naar Engeland hebben wij een aantal super bestemmingen voor de perfecte golfreis. U kunt al een golfreis boeken vanaf € 639,00!

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van Golfreizen.nu

  Golfvakantie in Engeland

  Voor wie van golfen houdt is een golfvakantie in Engeland een waar paradijs. Tijdens een golfvakantie in Engeland zul je je niet snel vervelen. Een golfvakantie in Engeland biedt je naast de meest prachtige golfbanen namelijk ook een geweldig mooie natuur. Deze uitgestrekte landschappen zijn dan ook wat Engeland geschikt maakt voor een golfvakantie. Engeland bezit een paar ontzettend beroemde golfbanen zoals Cape Cornwall, Thurlestone of Dawlish Warren. Gedurende je golfvakantie in Engeland is het ook goed mogelijk om de Engelse cultuur te leren kennen.

  Golfbanen Engeland

  Voor een aangename golfvakantie in Engeland kun je terecht bij een van de vele luxe golfaccomodaties. Over het hele land verspreid vindt je de meest prachtige golfbanen. Een golfvakantie in Engeland boek je bijvoorbeeld in Dorset. Deze accommodatie bezit wel 40 verschillende banen! Of bezoek eens de Royal Blackheath golfbaan, deze golfbaan wordt gezien als de oudste van de wereld. Een golfvakantie in Engeland kan met keuze uit zoveel verschillende banen dus niet meer stuk. Overal in het land zijn golfbanen te vinden, zowel langs de kust als in de grootste steden van Engeland. Je golfvakantie is erg eenvoudig te boeken via het internet. Wij hebben de beste aanbieders alvast voor je op een rijtje gezet.

  Goedkope golfvakanties Engeland

  De golfbanen in Engeland verschillen heel erg van elkaar wat betreft luxes en budgetten. Een golfvakantie naar Engeland hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. Een golfbaan op de heide in Sunningdale, een karakteristiek clubhuis bij golfbaan Royal Blackheat of een golfbaan aan de kust. Een golfvakantie in Engeland heeft je ontzettend veel te bieden. Met meer dan 100 banen verspreid over het hele land zit er gegarandeerd een ideale golfvakantie naar Engeland voor je bij!