De hotels

in de Azoren

Vakantie Engeland

Een vakantie naar Engeland is voor iedereen anders. Het land leent zich perfect voor een breed aanbod aan verschillende soorten vakanties. Daarbij staat de stedentrip Engeland meestal bovenaan, maar ook de voetbalreis naar Engeland wordt steeds populairder. Ook kamperen, rondtrekken en de mooie natuur bezichtigen is een goede optie. De keus is aan jou! Via Engeland.nl vind je jouw perfecte vakantie naar dit prachtige land.
Met de auto of bus

Hoewel veel mensen vliegen naar Engeland zijn er natuurlijk ook andere manieren om in Engeland te komen. Goede alternatieven zijn bijvoorbeeld om de auto naar Engeland te pakken of om op de trein te stappen. Beide manieren gaan via de Eurotunnel onder het Kanaal door. Vooral voor vakantiegangers die gehecht zijn aan bewegingsvrijheid is het erg handig om je auto dáár te hebben. Let wel op: je moet natuurlijk links kunnen rijden!

Bekijk de voordeligste stedentrips!

Voetbal- en golfvakantie

Er zijn ook genoeg mogelijkheden om sportief op vakantie naar Engeland te gaan. Zo bestaan er voetbalreizen naar Engeland, die zowel je vliegticket als je hotel én je kaartje naar een voetbalwedstrijd van jouw keuze combineert tot één mooi pakket. Bij een golfvakantie naar Engeland gaat dat op dezelfde manier, alleen mag je daarbij natuurlijk gewoon zelf een balletje slaan!