Londen weekend weg

Wil jij graag een heerlijk weekend weg naar londen? Dan ben je op de goede plek! Op deze pagina lees je alles over een weekendje weg naar Londen. Om ervoor te zorgen dat jouw weekendje weg er een is om nooit te vergeten, hebben we de beste tips voor je! Zo vertellen we je alles over de beste hotels in Londen, de leukste bezienswaardigheden van Londen én de beste reistips!

Boek jouw weekend weg naar Londen

De mooiste plekjes van Londen

Wie naar Londen gaat, hoeft zich zeker niet te vervelen! Londen staat namelijk bekend om haar vele indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo vind je de grote klokkentoren, de Big Ben in Londen. Op slechts enkele minuutjes lopen van de Big Ben vind je de London Eye, het grootste reuzenrad van Londen. Als je in de buurt bent raden we je dan ook zeker aan om een ritje te maken. Vanuit het reuzenrad heb je namelijk een supermooi uitzicht over de hele stad!

Wie niet veel tijd heeft, maar toch alle bezienswaardigheden wil zien, kan het beste gebruik maken van een bustoer. Deze dubbeldekkers nemen je mee door de stad, langs de mooiste bezienswaardigheden. Super handig als je binnen één dagje de mooiste plekjes van Londen gezien wil hebben!

De beste reistips

Wie op vakantie gaat naar Londen, heeft veel reismogelijkheden. Zo kun je met de auto, de bus, de boot, het vliegtuig én de trein. Hoewel de reis niet altijd het leukste deel van je vakantie is, hebben we toch een aantal manieren voor je gevonden om de reis een stuk leuker te maken!

1. Neem lekkere hapjes en drankjes mee
Als je op reis gaat is het altijd super handig om lekkere hapjes en drankjes mee te nemen. Vooral bij een lange autorit of treinreis is het handig om altijd iets op zak te hebben!

2. Download een paar goede e-books
Voor de lezers onder ons mag een goed boek zeker niet ontbreken tijdens de reis! Tip: lezen tijdens je autoreis is niet altijd een goed idee, omdat sommigen onder ons hier wel eens misselijk van worden!

3. Neem een nekkussentje mee
Wil jij een lekker dutje doen tijdens je reis naar Londen? Dan adviseren je om een nekkussentje mee te nemen. Zo krijg je geen last van je nek tijdens het slapen en is de reis zo voorbij!

Weekendje weg geboekt? Vind hier de leukste tours!