Londen vliegticket

Wie een weekendje weg naar Londen gaat, heeft veel reismogelijkheden. Als je het ons vraagt is er één manier van reizen, die verreweg het fijnst is: het vliegtuig. Zo vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol in slechts 50 minuutjes naar een van de Londense vliegvelden.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Prijzen Vliegtickets Londen

Kijk bij het boeken van een vliegticket naar Londen of naar bijvoorbeeld Londen Heathrow of Londen Stansted goed naar de prijzen en de verschillende vertrekpunten. Per luchtvaartmaatschappij kunnen deze verschillen. Vanuit Dusseldorf-Weeze (NRN) kun je direct vliegen met Airberlin, EasyJet en British Airways. Vanaf Schiphol met EasyJet, KLM of British Airways. Transavia vliegt vanaf Rotterdam en Amsterdam naar Londen met KLM.

Rondom Londen zijn er veel vliegvelden, vanaf alle vliegvelden is er openbaar vervoer dat u naar het centrum van Londen kan brengen. Er rijden Bussen, treinen, metro’s en taxi’s. Kijk bij taxi’s goed uit voor oplichters die je teveel laten betalen. Het openbaar vervoer is in vrijwel alle gevallen de goedkoopste keuze.

Vliegtickets Londen online boeken

Wie zijn vliegtickets naar Londen wil boeken kan dit het beste online doen. Zo heb je op het internet niet alleen de beste aanbiedingen, maar ook het breedste aanbod. Waar wacht je nog op? Boek dé voordeligste vliegtickets naar de Engelse hoofdstad!

Ontdek het prachtige Londen!