Op reis naar Londen: Londen met de trein

Met de trein naar Engeland!

Op citytrip naar Engeland? Bezoek Londen met de trein! Wanneer je met de trein naar Londen reist ben je in no-time in het centrum van deze prachtige Britse stad! Met de trein naar Londen is een ideaal alternatief voor het vliegtuig.

Londen met de trein!

De trein naar Londen vertrekt vanuit 2 Nederlandse steden. Dit zijn Rotterdam en Amsterdam. Vanuit een van deze steden vertrek je met de Thalys richting Brussel. Wie met de trein naar Engeland wil, moet altijd overstappen in het Belgische Brussel. Dit is gelukkig niet zo’n ramp, aangezien het station van Brussel de leukste winkeltjes en eettentjes heeft! Vanaf station Brussel vertrek je met de Eurostar trein naar Londen centrum. In totaal duurt de treinreis iets meer dan 3 uurtjes. Dit is zelfs sneller dan de auto of het vliegtuig! Bovendien hoef je met de trein niet twee uur van te voren aanwezig te zijn of te wachten op je koffer als je eenmaal bent aangekomen. Dit scheelt een hoop tijd in vergelijking met een vliegreis!

Voordelig naar Londen met de trein

Hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs voor een treinticket naar Londen! We raden je daarom aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken. Lees hierbij altijd de actuele reisinformatie voor een treinreis naar Londen.

Relax tijdens de treinreis

Een groot voordeel van reizen naar Londen met de trein is dat je heerlijk achterover kunt leunen tijdens de reis. Een spannend boek lezen, of een leuk bordspelletje doen: het kan allemaal in de trein naar Londen. Bovendien kan je van tevoren ook een paar leuke films of series downloaden, zodat je deze heerlijk in de trein kunt bingewatchen! Krijg je tijdens de treinreis zin in een hapje en een drankje? In de trein is een klein cafeetje aanwezig, waar je lekker iets te eten en te drinken kan scoren!

Aankomst op het station van Londen

Een reis naar Londen met de trein eindigt op een ideale locatie: je komt namelijk middenin het centrum van Londen aan! Superhandig, aangezien je dan geen lange reis meer hoeft te maken om bij je hotel te komen! Ook voor wie een dagje naar Londen gaat, is de trein een goede optie. Je staat meteen in het centrum van Londen, waar de leukste winkels en restaurants zitten! Een goede tip: met je treinticket naar Londen krijg je vaak korting op verschillende bezienswaardigheden in Londen!

Vakantie naar Engeland?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Engeland. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Engeland!

Kasteel Engeland