Op reis naar

Engeland

Hier vindt u alles over

Engeland

Alle informatie die je zoekt voor een vakantie, stedentrip of voetbalvakantie vind je op Engeland.nl. Naast een compleet aanbod van verschillende uitstapjes, vind je hier ook veel handige algemene informatie over het land zelf. Ook als je op zoek bent naar de beste hotels in Engeland kun je bij ons terecht!

De vakantie-voorpret begint al op Engeland.nl! Wil je alvast weten hoe het weer in Engeland er tijdens je verblijf uit gaat zien? Of wil je je gewoon een beetje inlezen over deze mooie bestemming? Dan zit je hier goed!

Engeland is onderdeel van het Verenigd Koninkrijk. Het land is ontzettend veelzijdig, en heeft bovendien wereldstad Londen als troefkaart. De andere steden, zoals bijvoorbeeld Birmingham, zijn natuurlijk ook absoluut de moeite waard.

Engeland is de ideale locatie voor een echte zie- en doe-vakantie. Ga je de toeristische trekpleisters opzoeken? Of dompel je je liever onder in het prachtige landelijke gedeelte van Engeland? Het is aan jou!




Vakantie Engeland
Vakantie Engeland

Je hoeft niet ver van huis voor een fantastische vakantie!

Stedentrip Engeland
Stedentrip Engeland

In wereldstad Londen is er altijd wat te doen!

Hotel Engeland
Hotel Engeland

De allerbeste hotels in Engeland op een rijtje!

Het weer
in Engeland

De kaart
van Engeland




Wist je dat:

Er in Engeland meer thee wordt gedronken dan waar ook ter wereld? Ze schenken zo’n 2,5 keer vaker een kopje in dan Japanners,
en zelfs 22 keer vaker dan Amerikanen!

Proef:

Engelse Curry is inmiddels net zo’n typisch nationaal gerecht als Fish & Chips altijd al was. Liefhebbers van iets pittiger eten moeten ‘m zeker proberen!