• Boot Engeland


  Overtocht

  Met vele bestemmingen vind je bij de Overtocht.nl de beste aanbiedingen voor scherpe prijzen. Je zit al voor € 59,- in Engeland inclusief autohuur!

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van Overtocht

  DFDS

  Een overtocht van IJmuiden naar New Castle boekt u bij DFDS Seaways. Relaxed in Engeland aankomen en toch eigen vervoer bij u hebben? Het kan al u een overtocht boekt bij DFDS Seaways.

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van DFDS

  Boot naar Engeland

  Wie naar Engeland reist kan er voor kiezen om de overtocht naar Engeland per boot te maken. De overtocht naar Engeland per boot is te starten in IJmuiden, Rotterdam, Calais of Zeebrugge. Het aan land komen met de boot kan op ontzettend veel plaatsen in Engeland. De overtocht naar Engeland per boot kun je eindigen in bijvoorbeeld Dover, vanaf hier ben je binnen 2 uur met de trein in London!

  Boten naar Engeland

  Voor wie in het zuiden van Nederland woont is het verstandig om de overtocht naar Engeland te starten vanuit Zeebrugge. Deze boot vertrekt elke avond om 19.00 uur vanuit Zeebrugge naar Hull. Het voordeel van deze ferry overtocht naar Engeland is dat je gratis je fiets mee mag nemen! Zeebrugge is erg makkelijk te bereiken vanaf het centraal station van Brugge, voor minder dan 4 euro ben je vanaf hier in Zeebrugge.
  Voor wie wat noordelijker in Engeland uit wil komen kan de boot naar Engeland starten vanuit IJmuiden. Je komt dan in Newcastle aan, en dit is van alle havens waar je kunt aankomen in Engeland de meest noordelijke.

  Overtocht Engeland

  Voor wie het liefst ’s nachts de overtocht per boot naar Engeland wil maken is de ferry Hull-Rotterdam erg comfortabel. Deze boot vertrekt namelijk alleen maar ’s nachts. Ontspan tijdens een diner, kijk een filmpje of ga lekker slapen en wordt volledig uitgerust wakker in Engeland. Bovendien mag op deze rit de caravan én de fiets in het weekend gratis mee!
  Deze boot naar Engeland is relatief vrij goedkoop. Voor een enkele reis moet je rekenen (inclusief auto) op zo’n 69 euro per persoon.