• Vervoer Engeland


  » Vervoer via trein
  » Vervoer via ferry overtocht

  NS-Hispeed

  NS Hispeed heeft hoge snelheidsverbindingen naar Internationale bestemmingen. NS Hispeed biedt als onderdeel van de NS snelle en comfortabele treinreizen naar Engeland aan.

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van NS-Hispeed

  DFDS

  DFDS Seaways brengt u comfortabel met de boot en eventueel uw eigen auto van IJmuiden naar New Castle. Onderweg van de overtocht naar Engeland kunt u genieten van alle comfortabele faciliteiten.

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van DFDS

  Easycar

  Easycar is onderdeel van de Easygroup en opgezet door de mensen achter EasyJet. Tegen een zeer scherp tarief boekt u makkelijk en snel een huurauto voor u reis naar en door Engeland.

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van Easycar

  Van Nederland naar Engeland

  Er zijn verschillende manieren om van Nederland naar Engeland te komen en weer terug. Al deze manieren hebben hun eigen voor- en nadelen en het is daarom slim om te kijken welke vorm van vervoer tussen Nederland en Engeland het beste bij jou passen. Zo kun je natuurlijk vliegen naar Engeland, maar kun je ook het kanaal door met je auto of juist zonder.

  Naar Engeland vliegen

  De meest gebruikte vorm van vervoer tussen Nederland en Engeland is toch wel het vliegtuig. Vliegen is snel en praktisch en hoeft helemaal niet meer zo duur te zijn. Voor een paar tientjes kun je namelijk al een vliegticket naar Engeland bestellen. Natuurlijk zijn er mensen die liever niet vliegen als het nodig is, en daarom bestaan er ook andere verbindingen tussen Nederland en Engeland.

  Door de Eurotunnel

  De andere verbinding tussen Nederland en Engeland gaat niet door de lucht, maar onder het Kanaal door. Iets specifieker: door de Eurotunnel. De trein die door de tunnel rijdt vervoert naast mensen ook auto’s en zelfs bussen. Dit zal veel mensen aanspreken die liever niet vliegen, maar natuurlijk is het ook handig om je eigen auto bij je te hebben in Engeland. Bedenk hierbij wel dat er in Engeland links gereden wordt.