• Vakantie Engeland


  Kras

  Voor al uw reizen naar Engeland bent u bij KRAS.NL aan het juiste adres. Van shoppen in de wereldstad Londen tot aan een rondreis door Engeland. Bekijk het volledige aanbod op de website!

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van Kras

  Golfreizen.nu

  Golfen in Engeland? Voor een topaccommodatie in het golfland bij uitstek boekt u al vanaf € 639,00 bij Golfreizen.nu een geheel verzorgde golfreis.

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van Golfreizen.nu

  Voetbalreizen.com

  Geheel verzorgd naar een van de spannende wedstrijden van de Engelse voetbalcompetitie? U kunt al vanaf € 279,00 geheel verzorgd naar de spannendste wedstrijden in de Premier League!

  » Bekijk alle Engeland aanbiedingen van Voetbalreizen.com

  Verschillende soorten vakantie in Engeland

  » Autovakantie Engeland
  » Busreizen Engeland
  » Golfvakantie Engeland
  » Voetbalvakantie Engeland

  Vakantie Engeland

  Een vakantie naar Engeland is voor iedereen anders en niemand wilt precies hetzelfde. Engeland leent zich ook perfect voor een breed aanbod aan verschillende soorten vakanties. Daarbij staat de stedentrip Engeland bovenaan, maar denk bijvoorbeeld ook aan een voetbalreis naar Engeland of een golfreis. Het is allemaal mogelijk en via Engeland.nl vind je ook jóuw perfect vakantie naar Engeland.

  Autovakantie of busvakantie?

  Hoewel veel mensen vliegen naar Engeland zijn er natuurlijk ook andere manieren om in Engeland te komen. Goede alternatieven zijn bijvoorbeeld om de auto naar Engeland te pakken of om op de trein te stappen. Beide manieren gaan via de Eurotunnel onder het Kanaal door. Het voordeel van een autovakantie naar Engeland is toch wel dat je dan je eigen vervoer hebt en dat zorgt voor veel bewegingsvrijheid.

  Voetbalvakantie en golfvakantie

  Er zijn ook genoeg mogelijkheden om op sportief op vakantie naar Engeland te gaan. Zo bestaan er voetbalreizen naar Engeland, die zowel je vliegticket als je hotel én je kaartje naar een voetbalwedstrijd van jouw keuze combineert tot een geweldige vakantie. Bij een golfvakantie naar Engeland moet je echter zelf het ook nog eens gaan sporten, maar ook hier wordt de volledige reis in één keer geboekt. Bekijk meteen onze voetbalvakanties en golfvakanties!