• Stedentrip Engeland


  Verfijn uw vakantie:

  Verfijn uw vakantie:


  Laatst bekeken aanbiedingen

  U heeft nog geen aanbiedingen bekeken.


  Stedentrip Engeland

  De populairste vorm van een vakantie naar Engeland is toch wel de stedentrip. Hiervan worden de meeste stedentrips naar Londen geboekt, maar steden als bijvoorbeeld Liverpool of Manchester zijn ook erg interessant als stedentrip bestemming. Kijk maar eens tussen het aanbod van onze reisorganisaties en zie welke stedentrip naar Engeland geschikt is voor jou!

  Goedkope stedentrips

  Een stedentrip naar Engeland wordt vaak gecombineerd met een hotel en hoeft dus niet duur te zijn. Net zoals je verschillende soorten hotels in Engeland hebt voor zowat elk budget, bestaan er ook goedkope stedentrips voor elk budget. Dankzij het complete aanbod van reisorganisaties als Arke, Oad en Kras, kun je er altijd zeker van zijn dat de goedkope stedentrips naar Engeland niet nóg goedkoper kunnen.

  Stedentrip Londen

  Weekendje weg Londen? Van de vele steden die Engeland rijk is, staat Londen toch wel bovenaan als het gaat om een citytrip. Dat is ook niet zo vreemd, want met een oppervlakte die ongeveer gelijk is aan de provincie Utrecht, is een stedentrip naar Londen net zo veelzijdig als een vakantie naar bijvoorbeeld Parijs. Met honderden bezienswaardigheden staat Londen dus in de top 5 van populairste bestemmingen voor een stedentrip.